Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

 

Συνταγές σε ξεθωριασμένους πάπυρους, από τους προγόνους μας, που έγιναν βραβευμένα καλλυντικά, αμέτρητες ώρες σκυμμένοι πάνω σε μικροσκόπια και γουδιά, εκατοντάδες προ- συνταγές που μεταμορφώθηκαν σε φόρμουλες μοναδικές ,αγνές και σύγχρονες.

Στα εργαστήρια μας, Alchemist Labs η δημιουργία κάθε καλλυντικής συνταγής, αποτελεί την δική μας ‘ιεροτελεστία’. Καμιά φόρμουλα δεν θα μετατραπεί σε καλλυντικό, εάν δεν καλύπτει απόλυτα το τρίπτυχο μας: Καινοτομία, Αποδεδειγμένη ποιότητα, Αγάπη και πίστη. Αγάπη και πίστη γι’ αυτό που δημιουργούμε.

Οι βραβεύσεις μας πολλές ανά τον κόσμο, οι πρωτοπορίες μας οδήγησαν νέα συστατικά να χρησιμοποιηθούν ευρέως στα καλλυντικά και ανάμεσα σε όλα αυτά η Ελλάδα πάντα παρούσα στις δημιουργίες μας.

Πριν μερικά χρόνια κάναμε την Μαστίχα καλλυντικό. Σήμερα τα εργαστήρια μας παρουσιάζουν την επόμενη γενιά των καλλυντικών με μαστίχα, βασισμένα στις πρωτότυπες συνταγές.
Με μεγάλη περηφάνεια σας παρουσιάζουμε την Mastic Origins! Την νέα γενιά καλλυντικών με μαστίχα με πιστοποιημένες VEGAN συνταγές και 100% βιολογικές φόρμουλες.

Με συστατικά, πολλά εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην καλλυντική περιποίηση, με αποδεδειγμένες όμως δράσεις για το δέρμα:
Ελληνικό ελαιόλαδο τρούφας, Ούζο, Κρητική μπανάνα, Βιολογικό κανναβέλαιο, Αλόη, Argan, Σπιρουλίνα, όπως επίσης και διάφορα φρούτα: Χιώτικο Μανταρίνι, Ροδάκινο, Σύκο, Μάνγκο, Καρπούζι, Κόκκινο Βατόμουρο, κα.

Η Mastic Origins δεν υπόσχεται! Πρωτοπορεί και σας παρουσιάζεται...