Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ

          

 

 

Τα εργαστήρια Alchemist Labs αποτελούν ένα πρότυπο κέντρο έρευνας καινοτόμων και αγνών συστατικών για την δημιουργία και παρασκευή απόλυτα αγνών και βιολογικων καλλυντικών. Επανδρωμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού, δημιουργούν κάθε είδους καλλυντικό προϊόν, που καλύπτει απόλυτα προϊόντα για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.
 Συνεργαζόμενα με αναγνωρισμένα κέντρα έρευνας και τεχνολογίας, όλα τα προϊόντα μας, υπόκεινται σε πλήρη και εξονυχιστικό έλεγχο, για το μικροβιολογικό τους φορτίο, με σκοπό το κάθε προϊόν που κυκλοφορεί να είναι φιλικό και απόλυτα ασφαλές με τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά.

Η δημιουργία κάθε προϊόντος μας, αποτελεί για εμάς, μια “ιεροτελεστία”. Από την παραγωγή του, μέχρι την κυκλοφορία του. Για εμάς, η βιομηχανοποίηση της παραγωγής, αποτελεί άγνωστη έννοια. Σε κάθε φάση της παραγωγής, συμμετέχει το ανθρώπινο στοιχείο, η ανθρώπινη φροντίδα.

Κάθε προϊόν μας, πριν τεθεί σε κυκλοφορία, “περνάει” περισσότερο από τα χέρια μας και λιγότερο από τα άψυχα μηχανήματα. Πριν κυκλοφορήσει, θέλουμε να γνωρίζουμε την συμπεριφορά του, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι τα καλλυντικά μας, δεν είναι απλώς χειροποίητα, αλλά ζωντανοί οργανισμοί!

Στα εργαστήρια μας η χρήση απόλυτα φυσικών και φιλικών στην επιδερμίδα συστατικών, αποτελεί προτεραιότητα.

Η επιστημονική μας ομάδα, καθημερινά ερευνά και εφαρμόζει, σε συνεργασία με ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο, νέα συστατικά, μοντέρνα και φυτικά, με σκοπό την δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων, απαλλαγμένων, από συστατικά τα οποία είτε έχουν κατηγορηθεί για τις βλαπτικές τους ιδιότητες, είτε θεωρούμε εμείς ότι δεν έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές, για χρήση στα αγνά προϊόντα μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα προϊόντα μας δημιουργούνται σύμφωνα με την ΚΚΠ (GMP). Ακολουθούμε τις προτάσεις του CPNP και μένουμε πιστοί στις οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της CTFA. Αυτές οι οδηγίες μας δίνουν τη δυνατότητα να εγγυηθούμε τη συνοχή και την ποιότητα των προιόντων μας από παρτίδα σε παρτίδα. Διενεργούμε τεστ τοξικότητας, μικροβιολογικά, τεστ θερμοκρασίας και σταθερότητας σε όλες μας τις συνθέσεις.

Κάθε προϊόν έχει διερευνηθεί και ελεγχθεί από την ομάδα των επαγγελματιών αισθητικών μας πριν γίνει αποδεκτό για πώληση. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας μας, δεν κάνουμε τεστ σε ζώα. Όλα τα φυτικά μας προϊόντα επιλέγονται για τη φρεσκάδα, την αγνότητα της πηγήςτους, την ποιότητα και την δραστικότητα τους. Στην πλειοψηφία των φυτικών μας προιόντων, τα εκχυλίσματα παίρνονται μέσα στην ίδια την επιχείρηση, χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή μέθοδο απόσταξης, η οποία μεγιστοποιεί τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητα των προιόντων μας.